Melegíts elő egy tapadásmentes serpenyőt közepesen meleg hőmérsékletre! Kikenheted a serpenyőt egy kis kókuszzsírral, de nem kötelező. Nekem úgy finomabb, ha van alatta egy kis zsír...
Keverd össze a hozzávalókat! A masszának olyan magyaros palacsintatészta sűrűségűnek kellene lenni. Figyelj oda, hogy ne legyen túl sűrű! Ha kell adj hozzá vizet!
Tegyél a serpenyőbe (merőkanállal vagy önteheted is a keverőedényből) annyi tésztát, hogy éppen befedje a srepenyő felületét. Egy kicsit lehet vastagabb, mint a hagyományos palacsinta.
Kb. 3-5 perc kell neki, hogy az egyik oldala megsűljön. Sötét foltok lesznek rajta és finom illat fog szállni belőle. Fordítsd meg és a másik oldalát is süssd meg! Ha azt tapasztalod, hogy nyers marad, akkor növeld egy kicsit a sütési időt.
Amikor kiveszed a serpenyőből tedd egy rácsra tedd, hogy alul és felül is tudjon hűlni és a lecsapódó pára ne tegye gumissá a felületét.