Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Almamorzsa
Kinyomtatom!
Mentem a pinterestre!
Előkészítés
10
minutes
mins
Főzési idő
1
hour
hr
Fogás
Desszert
Konyha
Eredeti AIP
Felszerelés
1 csésze
kb. 2,5 dl
Hozzávalók
Töltelék
4
alma
édes és savanyú, vegyesen adja a szuper ízélményt
kókuszolaj az edény kikenéséhez
1
teáskanál
fahéj
Morzsa
½
csésze
kókuszreszelék
½
csésze
cassava (manióka liszt)
¼
csésze
nyílgyökér liszt
1
csipet
só
½
csésze
olvasztott kókuszolaj
¼
csésze
juharszirup
Elkészítés
Egy 25 cm-es pitéstálat kikenek kókuszolajjal.
Az almákat apróra vágom és a tepsibe terítem.
A morzsa száraz hozzávalóit összekeverem, majd hozzáadom az olvasztott kókuszolajat és a juharszirupot.
Morzsás állagúnak kell lennie, amit aztán az almák tetejére rakok.
180 fokon 50-60 percig sütöm. Az alma krémes puha, a morzsa pedig ropogós és pirult lesz.
Kipróbáltad ezt a receptet?
Hogy sikerült?
Mutasd meg nekünk is!