Go Back
+ servings

Almás céklasaláta

Olyan mint az eredeti édes-savanyú verzió, csak cukor nélkül.
Előkészítés 10 minutes
Főzési idő 40 minutes
Fogás Saláta
Konyha Eredeti AIP
Adag 2 adag

Hozzávalók
  

  • 2 közepes cékla
  • 2 közepes édesebb alma
  • 2 dl szűrt víz
  • 2-3 evőkanál bio szűretlen almaecet ízlés szerint

Elkészítés
 

  • A céklát egészben (nem meghámozva) megfőzd meg vagy sütőben süssd, amíg megpuhul.
  • Az almát párold meg 2 dl vízben, kockázva.
  • Készíts az alma főzőlevéből és az almaecetből ízlés szerint 'salátalevet'. Keverd össze az almával és a cékléval, majd és pár órát a hűtőben állhat, hogy az ízek összeérjenek.
Kipróbáltad ezt a receptet?Hogy sikerült? Mutasd meg nekünk is!