Go Back
+ servings

Almás zellekrém leves

Összesen 40 minutes
Fogás Leves
Konyha Eredeti AIP
Adag 4 adag

Hozzávalók
  

  • 1 közepes zellergumó
  • 2 alma
  • 1 vöröshagyma
  • 2 dl kókusztej
  • ½ liter csontalaplé vagy víz
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 cm gyömbér
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • pár csepp citromlé

Elkészítés
 

  • A vöröshagymát olívaolajon megpirítom, majd hozzáadom a darabokra vágott zellert és almát.
  • Felöntöm a csontalaplével és kókusztejjel. Ha kell vízzel még hígitom. Fűszerezem fokhagymával, sóval, gyömbérrel és puhára párolom.
  • Ha minden puhára főtt, a levest pürésítem és citromlével ízesítem.
Kipróbáltad ezt a receptet?Hogy sikerült? Mutasd meg nekünk is!